Vartalonmuokkaus

Miltä kuulostaisi päästä kerralla eroon jenkkakahvoista, alleista tai muista ylimääräisistä rasvakertymistä kehossasi?
Cryolipo-hoidot ovat nyt saatavilla Helmestä!

Toimenpide on nopea, kivuton ja turvallinen eikä vaadi toipumisaikaa tai sairaslomaa. Cryolipo-hoito perustuu rasvasolujen jäähdyttämiseen niin alhaiseen lämpötilaan, että ne kristallisoituvat ja sulattuaan liukenevat pois kehostasi luonnollisella tavalla. Lopputulos on luonnollinen ja rasvasolut tuhotaan lopullisesti.b1ae12_4be8843c8f4341519fe14bb79fa46c7cmv2_d_3400_5095_s_4_2-jpg_srz_1396_2092_85_22_0-50_1-20_0-00_jpg_srz

Kehomme solut reagoivat erilaisiin lämpötiloihin eri tavalla. Tutkimukset ovat osoittaneet, että rasvasolut jäätyvät ja kristallisoituvat muita niitä ympäroiviä soluja nopeammin ja korkeammassa lämpötilassa. Cryolipo-hoitolaitteistolla jäähdytetään hoidettavan alueen rasvasolut niin alhaiseen lämpötilaan, että ne jäätyvät eli kristallisoituvat ja sulettuaan menevät apoptoosiin eli kuolevat ja niiden sisältämä rasva pilkkoutuu lipideiksi, mitkä poistuvat kehosta luonnollisesti maksan avulla. Tämä rasvasolujen liukeneminen jatkuu useita viikkoja hoidon jälkeen.

Miten hoito tapahtuu?

Yksi hoitokerta kestää normaalisti noin tunnin ja tässä ajassa hoidetaan neljä aluetta.  Laitteessa on neljä hoitopäätä, joilla voidaan samanaikaisesti käsitellä useita alueita.

Hyödyt

Yhdellä  hoitokerralla saadaan poistettua jopa 26% hoidetun alueen rasvasoluista, mutta koska jäätyneet ja rikotut rasvasolut liukenevat ja poistuvat kehosta luonnollista tietä, lopulliset tulokset näkyvät noin kahden kuukauden kuluttua.2017649_orig

Kenelle

Cryolipo- hoito sopii useimmille terveille aikuisille. Vakavasti ylipanoiselle henkilölle rasvanpoisto-hoito ei ole oikea ratkaisu.  Parhaiten hoito sopii itsepäisten rasvamuodostumien pysyvään poistoon lievästi ylipainoisilla henkilöillä, jotka muutoin ovat kohtuullisen hyväkuntoisia.  Jos sinulla on vakava verenpainetauti, sydämen tahdistin tai käytät veren ohennuslääkkeitä – hoitoa ei suositella.

Hinnat

Hinnoittelu riippuu siitä, montako aluetta kehosta käsitellään.

1 alue 195 €
2 aluetta 295 €
3 aluetta 395 €
4 aluetta 495 €

Kysy lisää sinulle sopivasta hoidosta: tarja@raahenhelmi.fi, 045 8928226 tai tule käymään!