Kotihoito

Kotona on hyvä olla

Kotihoidon avulla asiakkaamme saa tukea ja turvaa arkeen erilaisissa elämäntilanteissa. Kotisairaanhoitajan käynnit voivat olla säännöllisiä, kun kyse on pitkäaikaisesta toipumisesta, tai kertaluonteisia asiakkaan tarpeen mukaan. Palvelut perustuvat asiakkaan, hänen edustajan tai omaisten kanssa yhteistyössä tehtävään yksilölliseen palvelusuunnitelmaan.

Helmen tiimi palvelee luotettavasti  20-vuoden kokemuksella.  Henkilöstö koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista ja toimintaamme ohjaavat vastuullisuus ja luottamuksellisuus. Toimimme Raahen seutukunnan alueella.

Ota yhteyttä ja kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille. Suunnitellaan yhdessä Sinun tilanteeseesi soveltuva palveluratkaisu ja kerromme myös saatavilla olevista tuista ja etuuksista.

Kartoituskäynnit numerosta Puh. 045 892 8226 / Tarja Haveri tai sähköpostilla tarja@raahenhelmi.fi.

Kotihoidon palvelut

Kotihoito on asumiseen, henkilökohtaiseen hoivaan ja huolenpitoon sekä muuhun tavanomaiseen arkielämään kuuluvien tehtävien ja toimintojen suorittamista ja niissä avustamista.  Kotihoidon palvelupakettiin voidaan sisällyttää:

  • kauppa- ja apteekkiasiointi
  • kodinhoito ja ruokailu, vaatehuolto
  • henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen
  • lääkärissäkäynnit, seuranpito ja ulkoilu
  • muut lisäpalvelut asiakkaan tarpeiden mukaan

Kotihoidon palvelut räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kotihoito auttaa vanhuksia, mielenterveys- ja päihdekuntoutujia, pitkäaikaissairaita sekä lapsiperheitä sellaisissa tilanteissa, joissa vointi on heikentynyt tai perheen elämäntilanteen takia tarvitaan apua päivittäisten arkitehtävien suorittamisessa kotona. Hoito- ja palvelusuunnitelma laaditaan yhteistyössä asiakkaan ja tarvittaessa myös omaisten kanssa.