Kehon puhdistus

Nopea apu kylmiin käsiin ja jalkoihin!
Hoidosta voi saada apua myös erilaisiin kipuihin, ihottumiin tai fibromyalgiaan.

Life Detox-puhdistusmenetelmän avulla voidaan turvallisesti, tehokkaasti ja miellyttävästi poistaa kehosta kuona-aineita ja auttaa soluja ja kudoksia toimimaan paremmin. Puhdistuksen aikana elimistöön kertyneet kuona-aineet alkavat virrata yli 2000 ihohuokosen kautta veteen. Elimistön rasittavin tehtävä on haitallisten aineiden poistaminen. Suurin osa energiasta kuluu päivittäin kehon muodostaessa molekyylejä, joista 80 % on tarpeen myrkkyjen poistamiseen. Hellävaraisella lymfakierron elvyttämisellä autetaan imusolmukkeita puhdistumaan. Näin nestekierto lähellä oleviin kudoksiin paranee sekä kudosten hapensaanti tehostuu. Kaikki tekijät, jotka kuormittavat elimistön myrkynpoistojärjestelmää ovat osaltaan vaikuttamassa rappeutumismuutoksiin, sairauksiin ja nopeuttavat vanhenemista.

Puhdistuminen Life Detoxin avulla

Ionikylpylaitteen avulla pystytään auttamaan kehon myrkynpoistojärjestelmää. Laitteella vilkastutetaan kehon lymfanesteen kiertoa. Tämä tapahtuu johtamalla kehoon pieni määrä sähköä. Sähkö siirretään rannekkeen, jalkakylpyvadissa olevan elektrolyysilaitteen sekä suola-vesiliuoksen avulla kehoon. Tässä hyödynnetään kehon omia molekyylejä eli anionivirtauksia. Sähkövirta johdetaan solujen väliin irrottamaan kuonaa ja siirtämään se lymfakiertoon. Ionikylpyhoidon teho perustuu siihen, että se lisää solujen ionien vaihtoa samalla vilkastuttaen soluhengitystä. Puhdistuneet ja tasapainonsa takaisin saaneet solut toimivat tehokkaammin. Jo sairaille ja vahingoittuneille soluille sekä kudoksille saadaan johdettua niille elintärkeää happea.

Hoidon hyödyt

 • Tehostaa maksan ja munuaisten myrkynpoistoa,
 • Parantaa immuunijärjestelmää
 • Lisää kehon happipitoisuutta.
 • Edesauttaa aineenvaihduntaa ja toimii painonhallinnan tukena
 • Lisää kehon happipitoisuutta, ja näin auttaa poistamaan särkyjä ja kiputiloja.
 • Tehostaa ravinteiden imeytymistä.
 • Vähentää tulehduksia ja nesteen kertymistä
 • Toimii painonhallinnan tukena ja tehostaa aineenvaihduntaa.
 • Nopeuttaa toipumista sairauksista ja vammoista
 • Parantaa unen laatua
 • Lisää energiaa ja auttaa stressi tilanteessa.
 • Auttaa lievittämään kipua ja jännitystä, kun keho puhdistuu kuona-aineista
 • Energisoi koko kehon

Mitä hoidossa tapahtuu?

Hoidossa jalat laitetaan lämpimään veteen, johon kytketään Life Detox-puhdistuslaite. Käsittely tekee vaihtelevan virran ylijäämää yhdellä puolikkaalla ja alijäämää toisella puolikkaalla, josta on tuloksena että kuona-aineet alkavat virrata jalkojen kautta veteen. Menetelmä hyödyntää kehon omia ns. anioni – virtauksia. Puhdistus tapahtuu jalkapohjien kautta, onhan jaloissa yli 2000 huokosta, joiden kautta kuona-aineet voidaan poistaa tehokkaasti. Jalkakylpy kestää 30 min kerrallaan, mutta puhdistusprosessi jatkuu kehossa 48-72 tuntia, jonka aikana kehosta poistuu mittava määrä kuonaa. Puhdistusten välillä on pidettävä 2-3 päivän tauko. Hoitoa suositellaan vähintää 5 kerran sarjana. Hoito sopii melkein kaikille. Poikkeuksena ovat henkilöt, joilla on sydämen tahdistin tai joille on tehty munuaisen siirto. Epilepsiaa sairastavat ja immuunijärjestelmää hidastavia lääkkeitä käyttävät henkilöt eivät voi ottaa hoitoa. Myös raskaana oleville ei hoito sovellu.

Voit myös tulla ystävän kanssa yhdessä – laitteita on kaksi!

Hinnat

Life Detox- hoito
44 €/krt tai
5 krt 180 €
10 krt 330 €

Ystävähoito kahdelle
70 €/krt tai
5 krt 280 €
10 krt 525 €